Keyboard lessen

In het kort

Niek Hoogma begeleidt je graag als je op een andere manier met toetsen bezig wilt zijn. Muziek maken is voor alle leeftijden. Daarom kunnen jong en oud terecht bij Niek Hoogma voor prive- of duolessen. Muzieklessen zoals je ze graag wilt hebben.

Er wordt les gegeven met persoonlijke aandacht. Dit is o.a. terug te vinden in de repertoire keuze die toegespitst wordt op de interesse van de leerling. Niet alleen het klassieke, maar ook het hedendaagse genre en de moderne sounds kun je door gebruik te maken van de computer leren spelen. Ook beschikt Niek Hoogma over ruime studio ervaring en maakt hij gebruik van moderne opnametechnieken. Laat je muzikaliteit toetsen en ervaar dat er meer muziek in je vingers zit dan je zelf denkt.

Wie keyboard kan spelen, heeft een heel orkest in handen. Een keyboard produceert naast pianotonen meestal ook het geluid van drums, bekkens, saxofoon, trompet, fluit, gitaar, basgitaar, harmonica en veel verschillende ritmes. bij deze keyboard lessen leer je stap voor stap de mooiste liedjes spelen. Wat je niveau ook is, hier leer je de sterren van de hemel te spelen.

Voor wie?

Hou je van muziek? Dan is dit voor jou! Jong of oud, nieuw in  het spel of al op niveau, bij Studio Hoogma kan iedereen terecht.