Workshops voor Bedrijven, vriendengroepen, verenigingen

Elke organisatie doet het zo nu en dan. Een pas op de plaats maken. Even stilstaan bij de huidige stand van zaken en nadenken over de gewenste situatie. Een reorganisatie, nieuwe bedrijfsvoering, koersverandering; redenen genoeg om je als bedrijf eens terug te trekken.
Maar hoe voorkom je dat zo’n bijeenkomst of training te zwaar wordt? Hoe zorg je voor wat lucht in het programma zonder kostbare tijd te verspillen? Wat dacht u van de “Stay tuned” muziekworkshop?

Hoe ziet de “In Tune” muziekworkshop eruit?

Tijdens de workshop schrijven de deelnemers (maximaal 20) gezamenlijk een songtekst, zingen deze in en krijgen na afloop hun eigen cd mee naar huis.

U zoekt een (bekend) lied uit. Wij hebben een lijst van speciaal geselecteerde songs, maar in overleg kan ook een ander nummer gekozen worden.

De groep krijgt een uitleg over het schrijven van een songtekst en wat daar zoal bij komt kijken. (20 minuten)

Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met het schrijven van een liedtekst. Natuurlijk behandelt deze tekst een bepaald onderwerp dat binnen uw organisatie speelt. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de groep onderverdeeld en schrijven de subgroepen een couplet of refrein. (maximaal 30 minuten)

Vervolgens is het zingen geblazen! De groep gaat oefenen om de geschreven tekst in te zingen op de bestaande melodie. (maximaal 30 minuten)

Is de groep er klaar voor? Dan gaan we nu voor het echte werk:
de tekst wordt ingezongen en opgenomen met behulp van een professionele opnameset. (maximaal 30 minuten)
Binnen één uur na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers een cd met daarop hun eigen hit.

Waarom meedoen aan de “In Tune” workshop?

Door het schrijven en zingen van een lied dat gebaseerd is op de situatie van de
eigen organisatie, worden de collega’s gestimuleerd samen te werken, af te stemmen en naar elkaar te luisteren. Aangezien de liedtekst gerelateerd is aan het bedrijf, worden de medewerkers uitgedaagd op een andere manier tegen het bewuste onderwerp aan te kijken.

Collega’s maken elkaar mee in een vrolijke setting en tegelijkertijd wordt er een beroep gedaan op hun originaliteit, creativiteit en muzikaliteit. Zo leer je elkaar op een heel andere manier kennen, wat de onderlinge band kan versterken.

Even praktisch

Wij beschikken over professionele, mobiele opnameapparatuur. U kunt dus zelf de locatie van de workshop bepalen. Wij komen graag naar u toe!
Als groep bent u ongeveer 2,5 uur bezig met de workshop.
Prijsopgave ontvangt u op aanvraag.
Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om een en ander door te spreken.